Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Πρόβα τζενεράλε με Ουντινέζε


Η τελική πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος για τον Αρη θα είναι το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης (13/8) κόντρα στην ιταλική Ουντινέζε.

Οι "κίτρινοι" αναζήτησαν αντίπαλο για την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού ματς, συμφώνησαν αρχικά με τον Πιερικό, ώστε να παίξουν την Κυριακή (16/8) στο "Κλ. Βικελίδης", όμως εν συνεχεία αναθεώρησαν και αποφάσισαν ο αγώνας με την ομάδα του Καμπιονάτο να είναι ο τελαυταίος στον κύκλο φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας του Αρη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (11/8) ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας πως θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο φιλικό με τους ιταλούς ως μια μικρή ανταμοιβή της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους...

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει- ότι με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις της- οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ στο τελευταίο - πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- φιλικό παιχνίδι στο Κλ. Βικελίδης. Αυτό θα συμβεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την UDINEZE CALCIO, όπου ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα της δωρεάν εισόδου ως ένα μικρό δείγμα ευχαριστίας από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των θεσσαλονικέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: