Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Στην Πολωνία η Εθνική


Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (11/8) για την πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας η αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών, όπου το βράδυ της Τετάρτης (12/8, 21:30GR) θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα της χώρας σε φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα κρίσιμα ματς του Σεπτεμβρίου με Ελβετία και Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Με λίγα προβλήματα στην πτήση, η αποστολή της εθνικής ομάδας έφτασε το μεσημέρι στην Πολωνία. Την "γαλανόλευκη" περίμεναν στο αεροδρόμιο αρκετοί δημοσιογράφοι και κάμερες, καθώς το φιλικό είναι σημαντικό, τόσο για την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ, όσο και για τους πολωνούς, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ματς με την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Οι διεθνείς θα προπονηθούν απόψε στις 8 στο γήπεδο "City" όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Οπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κάνει αρκετές δοκιμές στην ενδεκάδα. Ενδεικτική θα είναι η χρησιμοποίηση στο κέντρο άμυνας, στο πρώτο ημίχρονο, των Μόρα, Παπασταθόπουλου και στο δεύτερο των Κυργιάκου, Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Οι 19 παίκτες που ταξίδεψαν στην Πολωνία και εφόσον επιτραπούν να γίνουν επτά αλλαγές αντί για έξι που προβλέπεται θα χρησιμοποιηθούν άπαντες από τον Ρεχάγκελ είναι οι: Μόρας, Παπασταθόπουλος, Σαμαράς, Πατσατζόγλου, Χαριστέας, Γκέκας, Αμανατίδης, Λυμπερόπουλος, Τζόρβας, Χαλκιάς, Κυργιάκος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μάκος, Σαλπιγγίδης και Βύντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: