Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Κόλπο γκρόσο με Μαντσίνι


Ο Αρμάντο Μαντσίνι της Ιντερ είναι ο μεγάλος στόχος και ο παίκτης που θέλουν να φέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο λιμάνι.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διοίκηση των ερυθρολεύκων προσπαθεί να αποσπασει την θετική απάντηση των "νερατζούρι" για τον δανεισμό του βραζιλιάνου, ο οποίος σε περίπτωση που φορέσει τα ερυθρόλευκα θα καλύψει το κενό των Τζόρτζεβιτς και Λέτο στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Το μοναδικό εμπόδιο δεν είναι η Ιντερ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ιταλικής ομάδας κάποια πρόταση. Ετσι, μπροστά στον... φόβο να μείνει "παροπλισμένος", στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι αυτό μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

"Είναι ένας παίκτης που πράγματι τον θέλουμε πολύ, αλλά η περίπτωσή του ήταν και παραμένει δύσκολη. Έχουμε όμως χρονικά περιθώρια και θα δούμε τι θα κάνουμε", ισχυρίζονται άνθρωποι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Σε δεύτερο πλάνο είναι ο Βίκτορ Ομπίνα, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει για μια καλύτερη περίπτωση στη θέση του επιθετικού.

Κετσπάγια: "Προχωράμε με αυτούς που έχουμε"

"Ηταν κέρδος η συμμετοχή κάποιων παιδιών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να μην ήταν επίσημο παιχνίδι, αλλά επρόκειτο για ένα πάρα πολύ δυνατό ματς. Η Τότεναμ είναι πολύ γεμάτη ομάδα, με δυνατή επίθεση και παίκτες που είναι πολύ καλοί. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για τα μεταγραφικά. Αυτούς έχουμε τώρα, όπως έχω πει πολλές φορές, και με αυτούς θα προχωρήσουμε. Τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα. Και να έρθουν τώρα οι νέοι παίκτες, δεν θα είναι έτοιμοι. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι".

Μέλμπεργκ: "Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

"Ημασταν για προετοιμασία στην Ολλανδία και μπήκα για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Ημουν υγιής και έπαιξα σε όλα τα ματς. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, με νέο προπονητικό κέντρο και γήπεδο, αλλά και πολύ καλή οργάνωση. Πέρασα καλά στη Γιουβέντους και έπαιξα πολύ. Αλλά προς το τέλος η απόδοσή μας έπεσε και ο Ρανιέρι απολύθηκε. Ηρθε νέος προπονητής, ο Φεράρα, άλλαξε ο τρόπος προπόνησης, ήρθε και ο Καναβάρο, οπότε ένιωσα ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μένα. Θα ήταν δύσκολο ένας Ιταλός προπονητής να αφήσει έξω τον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας σε χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν είναι ότι ήθελα να φύγω από τη Serie Α, αλλά υπάρχουν και άλλα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε άνοδο".

Βαλβέρδε: "Oνειρο ο Ολυμπιακός"

"Το έφεραν έτσι οι καταστάσεις. Στην Ελλάδα τα πήγα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν σαν όνειρο για εμένα.
Το ελληνικό πρωτάθλημα στερείται οργάνωσης, σε αντίθεση με τον ισπανικό. Εδώ υπάρχει μεγαλύτερος ρυθμός και ένταση. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ πάθος, στο γήπεδο γίνεται κάτι σαν πάρτι και είναι δύσκολο να παίξεις μακριά από την έδρα σου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μάς βοήθησαν να κερδίσουμε τα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: