Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Επιμένει για Μέσι η Σίτι


Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι αν και οι πιθανότητες μόνο με το μέρος της δεν είναι, καθώς ο Αργεντινός ούτε που το σκέφτεται να μετακομίσει από την Καταλονία και την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, όταν έχεις γερό πορτοφόλι όλα γίνονται, αλλά αυτή η περίπτωση είναι σίγουρα ιδιαίτερη.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μarca», οι άνθρωποι των Πολιτών, πλησίασαν τον διεθνή Αργεντινό και του παρέδωσαν μια λευκή επιταγή για να συμπληρώσει το νούμερο που αυτός επιθυμεί, για ετήσιες απολαβές! Να σημειωθεί πως ο Μέσι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις αυτή την εποχή με την Μπαρτσελόνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και για αυτό το λόγο η διοίκηση της Σίτι, προσπάθησε να προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή με τον δικό της τρόπο…

Υπενθυμίζεται επίσης πως η Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει τη ρήτρα του παίκτη που αντιστοιχεί σε ποσό ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλωστε επίσημη κρούση είχε ξανακάνει και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσφέροντας μάλιστα συμβόλαιο 12 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: