Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

"Πεντάρα" η Σερίφ


Επίδειξη δύναμης έκανε η Σερίφ στο 3ο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League, διέλυσε με σκορ 5-0 την Ισκρα (πρώτη ήττα για την Ισκρα σε 4 ματς, μετά από 3 νίκες), η οποία είχε τερματίσει στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος!

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν οι Κούλης Δουρέκας και Τιμούρ Κετσπάγια, εκπροσωπώντας τους ερυθρόλευκους. Ο γεωργιανός τεχνικός έμεινε εντυπωσιασμένος από κάποια διαστήματα υψηλής απόδοσης που έπιασαν οι παίκτες της Σέριφ και φυσικά από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο βραζιλιάνος Τζίμι Φράνσα, ο οποίος πέτυχε τα 2 από τα 5 γκολ, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και ο παίκτης που... κράτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του πρώτου αγώνα (19/8).

Να σημειωθεί ότι το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 4-0, χάρη σε γκολ των Κορνέεντσοφ (13`), Ρουάμπα (30`), Φράνσα (32`, 40`), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαλιμά στο 47`!

Η Σερίφ βρίσκεται στην 2η θέση θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς (3x3), αλλά με 3 παιχνίδια λιγότερα (!) από την πρωτοπόρο CSCA-Rapid, η οποία έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο (10β.).

Σε αυτά τα 3 παιχνίδια, που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, η Σερίφ έχει σημείωσει 13 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: