Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Δεν υπάρχει διάθεση για... «μπαμ»


Ο Γκονζάλες, ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μέσου κατέληξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι μέρες περνάνε και οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι ψάχνονται ακόμα για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, την στιγμή που η ήττα από την Τότεναμ και πολύ περισσότερο η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο λειτουργούν πιεστικά για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που είδε τη Δευτέρα στην Μολδαβία να κερδίζει την Ισκρα με 5-0 δεν θέλει να γίνουν μεταγραφές για τις μεταγραφές, δηλαδή για λόγους εντυπώσεων αλλά επιθυμεί οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν την διαφορά, να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Γεωργιανός προπονητής αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο την Τετάρτη προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Αυτό που είναι αντιληπτό ότι ούτε διάθεση, ούτε χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός για σπουδαίες μεταγραφές. Φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν περιπτώσεις δανεικών παικτών και έχει ρίξει δίχτυα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ιντερ (Μανσίνι και Ομπίνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: