Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Πετρόπουλος: «Μπορούμε με Ατλέτικο»


Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης πως δουλειά του είναι να… τρώει ξύλο!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πετρόπουλος:

-Αντώνη, η αλήθεια είναι πως για σένα μόνο φιλικό δεν ήταν αυτό το ματς με τη Χόνβεντ, αφού στην επίθεση έφαγες πολύ «ξύλο» από τους αντίπαλους αμυντικούς.
«(γελάει). Εντάξει, η δουλειά μου είναι αυτή να... τρώω το ξύλο στην επίθεση και πάντα προσπαθώ να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Ηταν ένα καλό τεστ και για τους υπόλοιπους παίκτες.

Η ομάδα ετοιμάζεται για την Ατλέτικο, για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε, διότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα δώσουμε τα πάντα κι ελπίζω να είμαστε όλοι μας υγιείς πρώτα απ’ όλα και σοβαροί εντός γηπέδου για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Να πάρουμε δηλαδή πρώτα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και μετά να τα δώσουμε όλα για όλα στη Μαδρίτη...».

-Ολα τα παιδιά πάντως που δεν έχετε πολύ χρόνο συμμετοχής δείχνετε πως μπορείτε να βοηθήσετε ανά πάσα στιγμή
«Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Και ανάλογα με την κατάσταση που είναι ο καθένας θα επιλέξει ο προπονητής πάντοτε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: