Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Το σκέφτεται για Αμερική o Νέντβεντ


Παρόλο που δήλωσε πως θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ο Πάβελ Νέντβεντ κάνει δεύτερες σκέψεις και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Αμερικής.

«Όταν τελείωσε η χρονιά με τη Γιουβέντους ήθελα επειγόντως διακοπές», ανέφερε σχετικά με την απόφαση τότε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» ο Νέντβεντ, τονίζοντας, ωστόσο, χαρακτηριστικά πως «πλέον με τρομάζει η σκέψη ενός μέλλοντος χωρίς ποδόσφαιρο».

Με το τέλος της περσινής αγωνιστικής σεζόν, για τον Νέντβεντ ενδιαφέρθηκαν, παρά την προχωρημένη ηλικία του, ομάδες όπως οι Ίντερ, Λάτσιο και Πάρμα, ενώ και από τη Γιουβέντους έγινε προσπάθεια, για να μεταπειστεί και να αγωνιστεί εκεί για έναν ακόμη χρόνο.

Μπορεί, λοιπόν, τότε εκείνος να εμφανιζόταν κάθετος και να απέρριπτε κάθε σκέψη για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο δε χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγοι μήνες, για να συνειδητοποιήσει πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να ζήσει χωρίς να «μυρίζει το χορτάρι».

«Διαπιστώνω ότι είναι αδύνατο για μένα να μη σκέφτομαι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Τσέχος σε ιταλικά Μέσα, αναφέροντας μάλιστα ότι «γι’ αυτό συνεχίζω ακόμη να προπονούμαι με μια μικρή ομάδα της Τσεχίας, τη Σκάλμα».

Κληθείς, δε, να απαντήσει στο «φλέγον» ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του, ο Νέντβεντ «έβγαλε» τη μεγαλύτερη είδηση, αποκαλύπτοντας ότι «εγώ και η οικογένεια μου θα θέλαμε να ζήσουμε τώρα την εμπειρία της Αμερικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: