Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Και... εγένετο Αιγάλεω


Η απόφαση για την επικύρωση της συγχώνευσης του Αιγάλεω με τον Ηλυσιακό, η οποία ήταν γνωστή από την Κυριακή (9/8), επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη Δευτέρα (10/8).

Αυτή καθαυτή η απόφαση αλλά και το "τάιμινγκ", με τη συνεδρίαση της ΕΕΑ να γίνεται ημέρα Κυριακή (9/8) δημιούργησε μεγάλο θόρυβο, με την ΕΕΑ πάντως να επικαλείται την απεργία υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την ενέργεια της να πάρει την απόφαση την Κυριακή...

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

"Ενόψει της επείγουσας ανάγκης προς χορήγηση των, κατ’ άρθρο 77Α παραγρ. 3 του Ν. 2725/1999, ως ήδη ισχύει, πιστοποιητικών στις μέλλουσες να μετάσχουν στο Πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, ιδίως δε εκείνες της Σούπερ Λίγκα, η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου των οποίων είναι εγγύτατη (22 και 23-08), η Επιτροπή, προκειμένου να παρακάμψει τα εκ των αλλεπάλληλων απεργιακών κινητοποιήσεων των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προσκόμματα, αποφάσισε να συνεδριάσει την Κυριακή 9/08/2009, ώρα 12:00, προς λήψη αποφάσεως τόσο επί του ως άνω θέματος, που είχε εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα, όσο και επί των λοιπών παρακάτω αναφερομένων, τα οποία από μηνών επίσης εκκρεμούσαν εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Έτσι αποφάσισε μετά από έρευνα των σχετικών φακέλων:

1. Να χορηγήσει το άνω πιστοποιητικό σε όλες τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες της Α` Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στις ΠΑΕ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, SKODA ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ.

2. Να επιτρέψει, κατά πλειοψηφία, δια ψήφων πέντε έναντι τριών, την κατ' άρθρο 76 παρ. 1 του Ν. 2725/1999 τη συγχώνευση δι' απορροφήσεως της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, από την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΑΙΓΑΛΕΩ.

3. Να διατάξει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, προς ικανοποίηση τελεσιδίκως αναγνωρισμένων απαιτήσεων των προπονητών ΠΟΛΥΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΦΩΤΙΟΥ ΤΑΚΙΑΝΟΥ.

4. Να Χορηγήσει την κατ' άρθρο 66 παρ. 3 του Ν. 2725/1999 άδεια στην ΠΑΕ ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς μεταφορά της έδρας της από το Δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής στο Δήμο Βόλου Μαγνησίας.

Σημειώνεται ότι η κατά ημέρα Κυριακή συνεδρίαση της Επιτροπής, υπήρξε απολύτως σύννομη, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Κανονισμού Εσωτερικής λειτουργίας αυτής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: