Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Το τελευταίο αντίο στον Χάρκε


Το τελευταίο αντίο έχουν την ευκαιρία να πουν οι οπαδοί της Εσπανιόλ στον εκλιπόντα αρχηγό τους Ντάνιελ Χάρκε. Ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας Ντάνιελ Σάντσες, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε και μετέφερε τη σωρό, από την Φλωρεντία στην Βαρκελώνη ώστε να δώσει την ευκαιρία στους πολυάριθμους φίλους του συλλόγου να αντικρίσουν για ύστατη φορά τον αγαπημένο τους παίκτη.

Το λαϊκό προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ τις 2 και 6 ώρα Ισπανίας και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η τελετή ταφής σε στενό οικογενειακό κύκλο όπως ζήτησαν τα συγγενικά του πρόσωπα.

Να σημειωθεί ότι μετά τον ξαφνικό θάνατο του Ισπανού, έχουν πωληθεί χιλιάδες φανέλες με το νούμερό του το 21 και το όνομά του, ενώ είναι γνωστό πως στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έξω από τη θύρα 21, οπαδοί πολλών διαφορετικών ομάδων ξενυχτούν τιμώντας τη μνήμη του.

Το πόρισμα της αυτοψίας έδειξε πως ο Χάρκε απεβίωσε από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε ο γιατρός που εξέτασε τη σωρό στο νοσοκομείο Ουνιβερσιτάριο Καρέγκι στη Φλωρεντία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: