Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Πλησιάζει στην Άγκυρα ο Γκαρσία


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι εκπρόσωποι της Ανκαραγκουτσού προκειμένου να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι ιθύνοντες της τούρκικης ομάδας φαίνεται πως έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρό τους τον Ουρουγουανό ανασταλτικό μέσο και είναι διατεθειμένοι ικανοποιήσουν τις όποιες απαιτήσεις των μελανόλευκων" αλλά και του ίδιου του παίχτη, για να τον φέρουν στην Άγκυρα.

Ο Αμί Εμπντά, τεχνικός διευθυντής των «κυανοκίτρινων», έχει καταθέσει πρόταση ύψους 300.000 ευρώ στο «δικέφαλο» του Βορρά και στον 33χρονο μέσο, διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ αντίστοιχα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Λατίνο στην ομάδα της γειτονικής χώρας, αφού να υπενθυμίσουμε πως η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς να «απαλλαχτούν» από το παχυλό του συμβόλαιο, να γεμίσουν με χρήματα τα ταμεία και να αποκτήσουν στη θέση του έναν νεαρότερο χαφ με πιο ήπιο...ταπεραμέντο.

Μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και αν εν τέλει ο Ουρουγουανός μετακινηθεί στην Ανκαραγκουτσού, είναι σίγουρο ότι ο "δικέφαλος" θα κινηθεί για την απόκτηση ενός άλλου παίχτη που θα αγωνίζεται στον άξονα.

Να θυμίσουμε πως ο Ντάριο Βερόν είναι και εκείνος «υπ'ατμόν» και δεν αποκλείεται μέχρι τις 15 του τρέχοντος μήνα να έχει βρει τη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: