Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Επιμένει για Μελίσση


Μπορεί ο Χρήστος Μελίσσης να μην βλέπει με ιδιαίτερη θέρμη την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, ωστόσο η λαρισινή ομάδα εντείνει τις προσπάθειές της για να τον φέρει στο Αλκαζάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Λάρισα, η διοίκηση έκανε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του νεαρού αμυντικού, σε αντίθεση με την αρχική διάθεση που υπήρχε για δανεισμό του. Οι "πράσινοι" δεν έχουν πρόβλημα ούτε με το ένα σενάριο, ούτε με το άλλο, αλλά, όπως προείπαμε στην παρούσα φάση ο παίκτης είναι αυτός που "τσινάει". Ισως αν το σκεφτεί καλύτερα, αφού να πάρει ευκαιρίες από τον Τεν Κάτε είναι κάτι που δεν υπάρχει στην... ατζέντα του ολλανδού τεχνικού (εδω δεν παίζουν άλλοι και άλλοι...), ενδεχομένως εν καιρώ να πειστεί να έρθει στην Λάρισα.

Απομόνωση με διπλή... ερμηνεία

Παράλληλα, από την Δευτέρα (10/8) κατόπιν εντολής του Μαρίνου Ουζουνίδη, τόσο ο Θανάσης Τσίγκας, όσο και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος προπονούνται μόνοι τους ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι ο 41χρονος τεχνικός δεν τους υπολογίζει και μάλιστα έχουν ενημερωθεί ο μεν πρώτος να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και ο δεύτερος να παραχωρηθεί δανεικός.

Ωστόσο, ούτε ο εβρίτης φορ έχει βρει ομάδα από την Σούπερ Λίγκα, που να του καλύπτει το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΛ (130.000€), ούτε ο πατρινός μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει ξανά με την μορφή του δανεισμού. Ετσι, αυτή η κίνηση μεταφράζεται σαν μέτρο πίεσης για τους δυο παίκτες, ώστε να... αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Παράλληλα έχει και δεύτερη ερμηνεία, αυτή τη φορά προς την διοίκηση της ΑΕΛ, με τον Ουζουνίδη σαν να λέει στον Πηλαδάκη "φέρτε μου τις μεταγραφές που ζήτησα και έγκαιρα...".

Στην Ελπίδων και ο Βλασόπουλος

Μετά τους Τουάμα (Εθνική Ισραήλ), Ααράμπ (Ελπίδες Βελγίου), Μπουκουβάλα (Εθνική Ελπίδων), ένας ακόμη παίκτης της ΑΕΛ απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας, λόγω κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πρόκειται για το Νίκο Βλασόπουλο, ο οποίος κλήθηκε να πάρει μέρος στην προετοιμασία και τον φιλικό αγώνα που θα δώσει η Εθνική Ελπίδων της χώρας μας με τη Σλοβακία στο Ζλάτε Μόραβτσε (12/8).

* Την Παρασκευή (14/8, 19:00GR) η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο στάδιο Αλκαζάρ τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: