Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

"Δεν είναι ο καλύτερος"


Την πεποίθηση του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην ισπανική "AS" ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ. Παράλληλα, ο ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο δύο δικών του παικτών, του Τζέραρντ και του Τόρες, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα των "κόκκινων", τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Στην κορυφή βρίσκεται και ο Κακά, ο Μέσι, ο Ρούνεϊ και πιστεύω ότι έχουμε κι εμείς δύο παίκτες που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου, τον Τζέραρντ και τον Τόρες.

Ο Τζέραρντ είναι πιο επικίνδυνος όταν αγωνίζεται πίσω από τον Τόρες, ο οποίος επίσης είναι καλύτερος όταν έχει πίσω του τον Τζέραρντ", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Θυμάμαι την Λίβερπουλ του Τόσακ και του Κίγκαν, του Νταλγκλίς και του Ρας και την τελευταία φορά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τον Μπαρνς και τον Μπίρντσλι.

Ο Τζέραρντ και ο Τόρες μπορούν να γίνουν σαν αυτούς. Για μένα, η δύναμη μας θα είναι πάντα η ομάδα, αλλά είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές παίκτες κερδίζουν αγώνες και πως μεγάλοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν σημαντικά ματς".

Τέλος, ο Μπενίτεθ αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ομάδας, τον ιταλό Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα, λόγω τραυματισμού.

"Ξέρουμε ότι ο Ακουιλάνι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα, αλλά πιστεύω ότι με τον Χαβιέ Μασεράνο, τον Λούκας, τον Στίβεν Τζέραρντ και τον Ντάμιεν Πλεσί έχουμε αρκετό βάθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: