Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

"Διαζύγιο" με Μπουτ


Ηρθε στην Λιβαδειά με... τυμπανοκρουσίες και φεύγει... νύχτα! Ο λόγος για τον Βλάντιμιρ Μπουτ, ο οποίος μετά από πενήντα μέρες (σ.σ. ανακοινώθηκε η απόκτηση του στις 22/6) αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Λεβαδειακού, καθώς δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και παράλληλα ήρθε σε ρήξη και με τον προπονητή του, Μόμτσιλο Βούκοτιτς. 32χρονος ρώσος μέσος δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει επί χόρτου τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την απόκτησή του στην Λιβαδειά και παρά την μακρά θητεία του στην Bundesliga, αλλά και την κατάκτηση ενός Champions League με την Ντόρτμουντ, δεν έδειξε σε αυτό το διάστημα παραμονής του στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Μπουτ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ομάδα, ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του, που δεν τον χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο (8/8), με τον Βούκοτιτς να εισηγείται την απομάκρυνσή του από τον Λεβαδειακό, όπως και έγινε, αφού ο ρώσος δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του με τους "πράσινους", δίχως να προβάλει αντιρρήσεις και έτσι αποτελεί παρελθόν από τους βοιωτούς.

Τελειώνει με Πάουλο Κόστα, ανανέωσε ο Μπλάζιτς

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Πάουλο Κόστα. Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει με τον Γιάννη Κομπότη και απλώς απομένει να πάρει στα αμέσως προσεχή 24ωρα στα χέρια του την ελευθέρας από την Ομόνοια, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τον Λεβαδειακό.

Την ίδια ώρα, μετά από πολυήμερες συζητήσεις φαίνεται πως βρέθηκε λύση αναφορικά με το θέμα του Σερτζιαν Μπλάζιτς. Ο 27χρονος γκολκίπερ ήρθε εν τέλει σε συμφωνία με την διοίκηση του Λεβαδειακού για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη τρία χρόνια και έτσι λύθηκε ένα θέμα που είχε εξελιχθεί σε "αγκάθι" για τους "πράσινους", με τον Μπλάζιτς να επιστρέφει ενεργά πλέον στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι βοιωτοί μπήκαν "σφήνα" στον ΟΦΗ για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού της Βέροιας Γιάννη Αλεξίου, με τον Γιάννη Κομπότη να βρίσκει την "χρυσή τομή" με την διοίκηση της ημαθιώτικης ομάδας.

*** Φιλικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο θα δώσει την Τετάρτη (12/8, 20:00GR) ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: