Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Έχασε και από την Κιέβο Βερόνα


Μετά τη Μπόκα, ούτε την Κιέβο Βερόνα κατάφερε να κερδίσει ο Αρης στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Ιταλοί επικράτησαν των Θεσσαλονικέων με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης ο Ιούνκο. Περίπου 11.000 φίλοι του Άρη είδαν την ομάδα τους να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι παίκτες του Ιομάρ Μαζίνιο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στέφανο Σορεντίνο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν την κατοχή της μπάλας δεν σήμανε απολύτως τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στο 87’, όταν και πέτυχαν το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Τα μακρινά σουτ του Νάτσο Γκαρσία δεν αποτέλεσαν πηγή κινδύνου στην εστία του Ιταλού πρώην γκολκίπερ της Ενωσης, ενώ πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε τρία λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ο Χαβίτο. Ο Ισπανός βγήκε μόνος απέναντι στον «Σόρε» αλλά πλάσαρε άστοχα.

Στην επανάληψη ο Βραζιλιάνος προπονητής του Άρη πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, δοκίμασε σχήματα, τα οποία όμως όπως αποδείχτηκε δεν απέδωσαν καρπούς. Βέβαια, απόντες ήταν σημαντικά στελέχη της ομάδας όπως οι Αμπρέου, Γιάχιτς και Βανγκέλι, οπότε αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό για την ήττα. Στην μοναδική, λοιπόν, αξιόλογη ευκαιρία της ομάδας από τη Βερόνα, ο Ιούνκο σκόραρε στην αντεπίθεση, νικώντας με πλασέ τον Πέσκοβιτς.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σηφάκης (56΄Πέσκοβιτς), Νέτο (62΄Φλάβιο), Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Ναφτί (62΄Ρόβας), Γκαρσία (88΄Πρίττας), Γκρασιάν (70΄Λαμπριάκος), Χαβίτο (46΄Κάλβο), Κόκε, Κάμπορα (81΄Αραβίδης)

Κιέβο: Σορεντίνο, Σκαρντίνα (80΄Μαρκέζε), Μαντοβάνι, Πίντσι (80΄Μόρο), Μαρκολίνι (80΄Χανίνε), Λουτσιάνο (46΄Ριγκόνι), Αριάτι (62΄Ιούνκο), Φρέι (46΄Μαλάγκο), Πελισιέρ, Ντε Πάουλα (62΄Μπεντιβόλιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: