Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Χουράδο: «Να επιβληθούμε του ΠΑΟ»


Ο Παναθηναικός αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρίκριση στους ομίλους τους Champions League και ο Χοσέ Μανουέλ Χουράδο παρουσιάζεται αισιόδοξος για το εισιτήριο.

Ο 23χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας "goal.com" υποστήριξε πως οι «ροχιμπλάνκος» πρέπει να επιβληθούν του ελληνικού συλλόγου και να αποδείξουν την αγωνιστική ανωτερότητά τους.

«Είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία και τα φιλικά πήγαν καλά, ενώ φαίνεται πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και σκεφτόμαστε ήδη τον πρώτο αγώνα των προκριματικών», είπε ο νεαρός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και συνέχισε:

«Υποθέτω πως-όπως και εμείς κάνουμε στο Βιθέντε Καλντερόν θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Θα υπάρχει πίεση και θα είναι δύσκολο το έργο μας, όπως θα ήταν όποιος και αν ήταν ο αντίπαλός μας. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κανένας εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας στους αντιπάλους και να δείξουμε την ποιότητά μας απέναντι στους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: