Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Ρούνι: «Δεν χρειαζόμαστε αλλαγές»


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχασε έστω και στη διαδικασία των πέναλτι το Κομιούνιτι Σιλντ, ωστόσο η απώλεια αυτού του τίτλου δεν... τρομάζει τον Γουέιν Ρούνι. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν χρειάζονται αλλαγές προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν.

«Δε νομίζω να χρειαζόμαστε αλλαγές αφού τα τελευταία χρόνια κερδίζουμε το πρωτάθλημα και έχουμε πάει δύο φορές σε τελικό Champions League. Αν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι, αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο ο προπονητής μας. Δε ζηλεύουμε που στη Ρεάλ Μαδρίτης δαπανούν τόσα χρήματα για να αποκτήσουν παίκτες. Εάν ο προπονητής μας νιώσει ότι πρέπει να κάνει προσθήκες στην ομάδα θα το κάνει», υποστήριξε αρχικά ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το ότι τον χάσαμε είναι ένα ζήτημα. Όμως αγοράσαμε τον Όουεν και τον Βαλένσια. Είναι πολύ καλοί παίκτες και δείχνουν να έχουν ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Ο Μπερμπάτοφ είναι επίσης εξαιρετικός παίκτης με ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει πολύ. Χρειάζεται να αλλάξουμε λίγο το στιλ παιχνιδιού μας και να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό προκειμένου να έχουμε επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: