Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Δεν προπονήθηκε ο Επστάιν


Στο τρίτο και τελικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του μπήκε την Δευτέρα (10/8) ο Ηρακλής. Από την προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαραστάσεις της Μίκρας υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμου, απουσίασαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, με τον Επστάιν να υποφέρει από θλάση στο γόνατο.

Ο γερμανός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε εκτεταμένη οστική θλάση στο δεξί γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα ακολουθήσει θεραπεία και από την αρχή της επόμενης, θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, οι Ντιέ και Κοβαλέφσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον ιβοριανό μέσο να αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ ο πολωνός τερματοφύλακας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ατομικό ακολούθησαν και οι Γιάκομπ, Μάρτος και Τουμά, οι οποίοι θα ξεκινήσουν κανονικές προπονήσεις την Τρίτη (11/8) ή την Τετάρτη (12/8).

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/08) περιλαμβάνει συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Μίκρα πριν τις 17:00GR, καθώς εκείνη την ώρα θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στελέχη του τομέα Διαιτησίας της Ε.Π.Ο, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την αναλόγου αντικειμένου επιμόρφωση των αγωνιστικών τμημάτων των ομάδων της Super League, μέσω σχετικών επισκέψεων. Μετά θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: