Σάββατο 30 Απριλίου 2011

A1: Στη Θεσσαλονίκη το ενδιαφέρον των πλέι-οφ

Στη Θεσσαλονίκη στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ, καθώς σήμερα ξεκινούν οι ενδιαφέρουσες σειρές των πλέι-οφ ΠΑΟΚ-Καβάλα και Άρης-Μαρούσι, ενώ επίσης ξεκινάει και η σειρά Ολυμπιακός-Κολοσσός. Επίσης, την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 θέλει να «σφραγίσει» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Περιστέρι, με στόχο το 2-0, που θα του επιτρέψει να επικεντρωθεί από αύριο στο Final 4 της Ευρωλίγκας.
ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ
Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου, που ονειρεύεται την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Η Καβάλα αντιμετωπίζει χωρίς άγχος τα play-offs, όπως παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.
ΑΡΗΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, αφού θα αναμετρηθούν για εικοστή φορά τις τρεις τελευταίες σεζόν (12-8 οι νίκες). Ο Άρης θα έχει στη σύνθεσή του τους Άντονι Κινγκ και Ανατόλι Κασίροφ, αλλά ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Λίνου Χρυσικόπουλου, ο οποίος ενισχύει την ομάδα Εφήβων του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Τρίκαλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα τους τραυματίες Σπανούλη, Βασιλόπουλο και Νεστέροβιτς, ωστόσο θα δώσει συμμετοχή στην 12άδα στον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Πρίντεζη. Οι Ροδίτες θα έχουν στις τάξεις τους τον Τζάρεντ Τζόρνταν, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αντίχειρα, ωστόσο εκτός θα είναι ο Αντώνης Ασημακόπουλος που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με το μυαλό στη Βαρκελώνη και τον ημιτελικό του Final 4 με τη Σιένα την ερχόμενη Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι με στόχο τη δεύτερη νίκη, που θα συνεπάγεται πρόκριση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και εφόσον το ματς εξελιχθεί ευνοϊκά για την ομάδα του, θα δώσει ανάσες. Στόχος των γηπεδούχων είναι μία αξιοπρεπής εμφάνιση γνωρίζοντας πως η νίκη είναι μάλλον… αδύνατη και πως το μυαλό όλων των Περιστεριωτών είναι στον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές: (Σάββατο 30 Απριλίου)
Α’ αγώνας
ΣΕΦ 17.00 (ΕΤ1) Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ. Μητσόπουλος-Γεωργιάδης-Βαρδάλος
ΚΓ ΠΑΟΚ 19.00 (Novasports3) ΠΑΟΚ-Καβάλα Χριστοδούλου-Κορομηλάς-Γκούμας
Αλεξάνδρειο 17.00 (Novasports3) Άρης-Μαρούσι Αναστόπουλος-Φούφης-Σταματόπουλος
Β’ αγώνας
ΚΓ Περιστερίου 16.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Γκόντας-Παφίλης-Μπίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: