Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Γράφει ιστορία…

Την πιο «χρυσή σελίδα», στη μέχρι τώρα ιστορία του, γράφει σήμερα ο Ατρόμητος, στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ (20:30,ΝΕΤ/Conn-x). Οι «κυανόλευκοι» θα λάβουν μέρος στον πρώτο τους τελικό και ευελπιστούν απόψε το βράδυ να είναι αυτοί που θα σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο. Το αγαπημένο του 4-3-3 παρατάσσει ο Δώνης.

Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, αλλά και την εμπειρία του προπονητή του, ο οποίος έχει ήδη ένα τρόπαιο ως «τιμονιέρης» της Λάρισας, ο Ατρόμητος θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα, ως η έκπληξη αυτής της διοργάνωσης, στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Ο Γιώργος Δώνης έχει ρίξει όλο το βάρος τους τις τελευταίες ημέρες στον ψυχολογικό τομέα, όπως τόνισε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αφού θέλει να αποβάλει από τους παίκτες του το άγχος, λόγω της σημασίας του παιχνιδιού.

Ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μπορεί να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ, με το αγαπημένο του 4-3-3, το οποίο δεν προτίθεται δεν αλλάξει. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών έχει δοκιμάσει πολλά σχήματα στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά όλα δείχνουν πως καταλήγει στους Ιτάντζ, Σκόνδρα, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νάστο, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι και Καμαρά. Μία θέση διεκδικούν οι Αναστασάκος, Μπρίτο και με λιγότερες πιθανότητες ο Καραγκούνης, παρ' ότι τον δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης.

«Κύριε Σπανέ, θέλω κι εγώ μπόνους»

Μπόνους κατάκτησης κάποιου τίτλου έχουν στα συμβόλαιά τους, ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι, εκτός από το πριμ που θα πάρουν παίκτες και τεχνική ηγεσία σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου από τον πρόεδρο του συλλόγου, τους περιμένουν κι άλλα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: