Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μία στροφή πριν την «κούπα» οι «ροσονέρι»

Θεωρητικά εύκολες αποστολές για τους τρεις πρωτοπόρους του Καμπιονάτο επιφυλάσσει η 35η αγωνιστική ημέρα της Serie A. Η πρωτοπόρος Μίλαν που βρίσκεται μία ανάσα από το Σκουντέτο υποδέχεται την Μπολόνια στο «Σαν Σίρο». Η δεύτερη Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Τσεζένα, ενώ οι τρίτοι «παρτενοπέι» φιλοξενούν στο «Σαν Πάολο» την Τζένοα.

Με το μυαλό στον τίτλο, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Μπολόνια του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στο «Σαν Σίρο» και θέλει να «σφραγίσει» το Σκουντέτο με ένα εύκολο τρίποντο.

Το Σάββατο, οι «νερατζούρι» κοντράρονται με την Τσεζένα εκτός έδρας σε ένα μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο τους βαθμούς καθώς θέλουν να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο ματς γίνεται τη Δευτέρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με την Λάτσιο να υποδέχεται την «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Οι Ρωμαίοι θέλουν να διατηρηθούν στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ η Γιουβέντους διεκδικεί και αυτή την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να συνεχίζει να ελπίζει. 

Αναλυτικά όλα τα ματς της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/4

Τσεζένα-Ίντερ  (19.00)
Νάπολι-Τζένοα  (21.45)

Κυριακή 1/5

Μίλαν-Μπολόνια  (16.00)
Σαμπντόρια-Μπρέσια  (16.00)
Κατάνια-Κάλιαρι  (16.00)
Κίεβο-Λέτσε  (16.00)
Πάρμα-Παλέρμο (16.00)
 Φιορεντίνα-Ουντινέζε  (16.00)
Μπάρι-Ρόμα  (21.45)

Δευτέρα 2/5

Λάτσιο-Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια: