Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Ρίσγκααρντ «καίει» Πανιώνιο

Νέο επεισόδιο είχαμε σχετικά με την υπόθεση Ρίσγκααρντ και τις οφειλές του Πανιωνίου προς το πρόσωπο του ή όχι. Από την πλευρά των «κυανέρυθρων» υποστηρίζεται ότι όλα είναι έντάξει με τον παίκτη από την στιγμή κιόλας που η ΕΠΟ έλυσε το συμβόλαιο του με δική του υπαιτιότητα. 

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή όμως δίνουν άλλα. Λένε πως κατέθεσαν εκ νέου τα έγγραφα με τα οποία υποστηρίζουν ότι αποτελούν απόδειξη ότι ο παίκτης δεν έχει πληρωθεί. Όπως αναφέρει πάντα η πλευρά του Ρίσγκααρντ, τα στοιχεία βρισκόντουσαν και στην διάθεση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αλλά δεν τα έλαβε υπόψη γιατί δεν ήταν γνήσια αντίγραφα. 

Ο δικαστικός επιμελητής έδωσε επικυρωμένα αντίγραφα στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και όπως αναφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, την Δεύτερα θα εξεταστεί η υπόθεση Ρίτσγκαρντ, την ώρα που ο Πανιώνιος έχει ανακοινώσει από την Παρασκευή την λύση του συμβολαίου του. 

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, καθώς και η ΕΠΟ τους δικαίωσε, δίνοντας υπαιτιότητα στον παίκτη και λύνοντας το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: