Στον Ολυμπιακό τα ονόματα πέφτουν... βροχή αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, στο λιμάνι εξετάζουν και την περίπτωση του Πορτογάλου αριστερού χαφ Ντούντα, καθώς και άλλων παικτών της Μάλαγα.
Ο 30χρονος διεθνής Πορτογάλος αριστερός χαφ έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τον Ολυμπιακό. Ο Ντούντα είναι ένας παίκτης με πολύ καλό αριστερό πόδι, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στα στημένα και που αρέσει ιδιαίτερα στον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Συν τοις άλλοις πρέπει να σημειωθεί πως ο Εντουάρντο Μαθία λίγο έλλειψε να κλείσει στην Μάλαγα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και έτσι έχει επαφές στην ομάδα αυτή.
Ο Σέρχιο Πάουλο Μπαρμπόσα Βαλέντε ή αλλιώς Ντούντα, αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ισπανία. Έχει παίξει τα περισσότερά του χρόνια στην Μάλαγα, της οποίας την φανέλα φόρεσε το 2001-2006 και όπου αγωνίζεται από το 2008 μέχρι τώρα. Επίσης πέρασε από Κάντιθ, Λεβάντε και Σεβίλλη.
Η Μάλαγα που έχει στο ρόστερ της τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, έχει και άλλους παίκτες που κοιτάζουν στο λιμάνι. Ο λόγος για τον 27χρονο Πορτογάλο χαφ, Ελισέου, τον 30χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Ζούλιο Μπαπτίστα (τον οποίο ήθελε και παλαιότερα ο Ολυμπιακός), τον 20χρονο πολύ ταλαντούχο διεθνή Ισπανό αμυντικό χαφ, Ιγνάθιο Καμάτσο και τον 21χρονο στράικερ Χοσέ Σάλομον Ροντόν από την Βενεζουέλα. Βέβαια οι περισσότερες εξ αυτών των περιπτώσεων είναι ιδιαίτερα δύσκολες.
Πηγή: gazzeta.gr