Μόνο δεδομένη δε θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα από την Ατλέτικο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Μαδριλένοι πρότειναν νέο συμβόλαιο στον νεαρό τερματοφύλακα!

Μπορεί ο Ντε Χέα να παρουσιάζεται ως ο «νούμερο ένα» μεταγραφικός στόχος της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης δε φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που έκαναν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους «κόκκινους διάβολους», όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, μάλιστα, Ενρίκε Σερέθο αποκάλυψε ότι στον νεαρό τερματοφύλακα έχει ήδη προταθεί νέο συμβόλαιο, με το υπάρχον να εκπνέει το καλοκαίρι του 2013.

«Ο Ντε Χέα είναι ένας εκπληκτικός παίκτης για μας και το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια. Πάντως, του έχουμε κάνει ήδη πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Το αν θα αποδεχτεί την πρότασή μας ή όχι είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς. Θα μιλήσουμε μαζί του μετά το τέλος της σεζόν και θα δούμε πού θα καταλήξουμε», ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των Μαδριλένων.