Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Προς Μαδρίτη οδεύει (και πάλι) το Τσάμπιονς Λιγκ!!

Έτοιμη να φιλοξενήσει τον δεύτερο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ετών είναι η Μαδρίτη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο.

Η ισπανική πρωτεύουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε ο περσινός τελικός της διοργάνωσης είναι πολύ πιθανό να «παίξει» το ρόλο της οικοδέσποινας και την αγωνιστική σεζόν 2014-15, κατά την οποία αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου γηπέδου των «ροχιμπλάνκος».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες, ο Θερέθο μίλησε για το μεγαλεπήβολο σχέδιό του το οποίο από ότι φαίνεται έχει υποστηρικτή και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

«Ήμασταν στο Δουβλίνο την προηγούμενη εβδομάδα για να παρουσιάσουμε το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ που κατακτήσαμε πέρυσι. Εκεί συνάντησα τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ (σ.σ. Μισέλ Πλατινί) και με ρώτησε πότε θα είναι έτοιμο το νέο μας γήπεδο», τόνισε ο Θερέθο και πρόσθεσε: «Του είπα ότι θα είναι έτοιμο τη σεζόν 2014-15. Ο Μισέλ Πλατινί μου είπε ότι σε αυτή την περίπτωση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να οργανωθεί από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: