Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στο φινάλε «μίλησε» ο Πατσίνι

Αν και βρέθηκε να χάνει στο 90′ με 1-0, η Ίντερ, χάρη σε δύο γκολ του Τζιαμπάολο Πατσίνι στο 91΄και 95΄ ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε εκτός έδρας της Τσεζένα με 2-1, για την 35η αγωνιστική του Καμπιονάτο.
Η Ίντερ μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, είδε στο 56ο λεπτό του αγώνα τον Ιγκόρ Μπουντάν να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει το σκορ για την Τσεζένα. Οι παίκτες του Λεονάρντο το πάλεψαν, προσπάθησαν αλλά την αντίπαλη εστία δεν μπόρεσαν να την παραβιάσουν μέχρι που φτάσαμε στο 90ο λεπτό.
Εκεί ανέλαβε δράση ο Τζιαμπάολο Πατσίνι που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μισή ώρα νωρίτερα στη θέση του Πάντεφ. Ο Ιταλός επιθετικός ισοφάρισε στο 91΄και μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί βρήκε δίχτυα και δεύτερη φορά (95΄) βάζοντας την υπογραφή του στην ανατροπή και τη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Τσεκαρέλι (84′ Πιαντζερέλι), Βον Μπέργκεν, Πελεγκρίνο, Λάουρο, Σαμαρκο, Καζέρτα, Παρόλο, Τζακερίνι (73′ Μπεναλουάν), Λουΐς Χιμένες, Μπουντάν (77′ Μαλονγκά).
ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Μάικον, Λούσιο, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Σανέτι, Καμπιάσο, Τιάγκο Μότα (64′ Μαριγκά), Πάντεβ (59′ Πατσίνι), Ετο’ό, Ντιέγκο Μιλίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: