Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Ατσόρι διάδοχος του Χιμλένεθ , γράφουν οι Ιταλοί


«Αποκλειστικό: Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Ατσόρι» ,τάδε έφη η ιταλική ιστοσελίδα «Datasport.it» . Το αθλητικό portal, αποκαλύπτει ότι το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον 40χρονο Ιταλό τεχνικό είναι σοβαρό και μάλιστα  άνθρωπος της διοίκησης  των «κιτρινόμαυρων»  ταξίδεψε πρόσφατα στο Τορίνο για να δει το ματς της Ρετζίνα για το πρωτάθλημα της Serie B.

Αναλυτικά όσα γράφει το ιταλικό δημοσίευμα :

«Ο Τζανλούκα Ατσόρι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο τιμόνι της Ρετζίνα. Τώρα θέλει να ολοκληρώσει το έργο του με την είσοδο στα πλέι οφ: μετά από τα δύο τελευταία παιχνίδια υπάρχουν τα περιθώρια για να το καταφέρει.

Είχε μία συζήτηση με τον πρόεδρο Φότι για να μιλήσουν για το συμβόλαιό του που λήγει, δεν υπάρχει συμφωνία και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία.Εν τω μεταξύ, υπάρχει εκτίμηση για τον Ατσόρι από διάφορους συλλόγους: μετά από την έρευνα που έχει κάνει η Τζένοα και η Παλέρμο, βγήκε στο προσκήνιο και η ΑΕΚ.

Ο ελληνικός σύλλογος, που στον τέλος της σεζόν θα χωρίσουν σχεδόν σίγουρα οι δρόμοι του με τον Χιμένεθ, έστειλε έναν σκάουτ στο Τορίνο για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τη Ρετζίνα .Έμεινε εντυπωσιασμένος από αυτό που είδε, ενώ παρακολούθησε και σε βίντεο την αναμέτρηση Ρετζίνα-Νοβάρα.Ο Ατσόρι αρέσει αρκετά και δεν θα προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αν έρθει κάποια προσφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: