Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έτοιμο το πρώτο ψηφοδέλτιο στον Άρη, ανοίγει τα χαρτιά του το δεύτερο

Άρχισαν να σχηματίζονται οι εκλογικές προετοιμασίες στον Άρη ενόψει της γενικής συνέλευσης της Λέσχης και των επικείμενων εκλογών στην ΠΑΕ. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 6 Μαΐου και ήδη οι διεργασίες έχουν κορυφωθεί.

Το πρώτο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη έχει ουσιαστικά σχηματιστεί, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί, αν και ουσιαστικά η δήλωση του Ηλία Πόππη στο The Player το... επικύρωσε δημόσια.

Με την προσθήκη και του Τάσου Ορφανίδη, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη. Αυτήν τη στιγμή και μετά τη σημαντική συμμετοχή των Ηλία Πόππη και Ντίμη Παπαϊωάννου, αλλά και την τελευταία του Ορφανίδη έχει ουσιαστικά σχηματιστεί η διοικητική ομάδα που θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών της Λέσχης στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως σημειώσαμε και την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών διοικητικό σχήμα θα συνεχίσει στα κοινά εκτός από τον Διαμαντή Τζαμπάζη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Έτσι το ψηφοδέλτιο αναμένεται να απαρτίζουν εκτός από τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, οι Αντώνης Ζαμπέτας, Δημήτρης Σαρρής, Θέμης Μπεκιάρης, Αγαπητός Βαλογιώργης, Ηλίας Πόππης, Ντίμης Παπαϊωάννου, Τάσος Ορφανίδης, ενώ εφόσον αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές θα πλαισιωθεί και από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη Άρη.

Από κει και πέρα, θεωρείται, βέβαιο, ότι θα υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο, από παράγοντες και μέλη της Λέσχης το οποίο θα λειτουργήσει ως μια εναλλακτική πρόταση, μια διαφορετική φωνή, σε ότι αφορά τον τρόπο διοίκησης της ομάδας. Η κίνηση αυτή δεν έχει ακόμη ανοίξει τα χαρτιά της, ίσως αποσκοπώντας και στο πλεονέκτημα του. αιφνιδιασμού, κάτι που αναμένεται πάντως να κάνει τις επόμενες μέρες, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 6ης Μαΐου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: