Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Le Championnat: Συνεχίζεται το… ροντέο των τριών!!

Η «καυτή» ανάσα της Λιλ, είναι το απόλυτο κίνητρο νίκης για την Μαρσέιγ, στην αναμέτρηση με την Οσέρ. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμ ,προέρχεται από τη νίκη με 4-2 επι της Νις και σε ίδιο αγωνιστικό μοτίβο επιθυμεί να συνεχίσει. Ενδεχόμενη νίκη εδραιώνει την ομάδα στην κορυφή. 

Από την πλευρά της η δεύτερη Λιλ υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Αρλ, σε μια αναμέτρηση… προπόνηση για τους γηπεδούχους. Περίπτωση γκέλας δύσκολα υπάρχει, μιας και στο… ράλι κορυφής τέτοια ανόητα λάθη δεν συγχωρούνται.

Η 3η στην βαθμολογική κατάταξη Λιόν, φιλοξενείται στην έδρα της Τουλούζ, σε έναν αγώνα που ουδείς σκέφτεται αρνητικό αποτέλεσμα. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, οι ελπίδες διατηρούνται σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την Λιόν, μιας και απέχει 5 βαθμούς.

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, η Λάνς, κάνει την δική της... απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει την παρτίδα, φιλοξενώντας την σαφώς ισχυρότερη Λοριάν, την στιγμή που η Καέν που την δεδομένη στιγμή παραμένει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, αγωνίζεται στην έδρα της Νις. Αν και εφόσον η Καέν «στραβοπατήσει»  όλα ανατρέπονται.


Γαλλία, Le Championnat 33η αγωνιστική:


Σαββάτο:
Παρί Σεν- Ζερμέν Βαλενσιέν   (22:00)
Λανς- Λοριάν                           (20:00)
Λιλ - Αρλ                                  (20:00)

Κυριακή:
Μαρσέιγ -Οσέρ           (18:00)
Μονπελιέ- Μπρεστ      (18:00)
Νις -Καέν                    (18:00)
Ρεν- Μπορντό             (20:00)
Σεντ Ετιέν- Μονακό    (22:00)
Σοσό- Νανσί               (20:00)
Τουλούζ- Λιόν            (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: