Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ψάχνοντας για την… τέταρτη κούπα!!

Πηγή: theplayer.gr

Κάποιοι έχουν φτάσει μέχρι και την πηγή (λέγε με τελικό) και έμειναν διψασμένοι. Κάποιοι… λίγοι (Γεωργέας, Δέλλας) έχουν γευτεί μόλις μια φορά το νέκταρ της κατάκτησης ενός κυπέλλου. Υπάρχει όμως και ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ θέλει να κρατήσει στα χέρια του την τέταρτη κούπα της καριέρας του. Μπορεί οι προηγούμενες τρεις να μην ήρθαν φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το γεγονός αυτό όμως, αποτελεί έναν ακόμα καλό λόγο για να θέλει ο Παντελής Καφές σαν τρελός να σηκώσει το κύπελλο το Σάββατο το βράδυ.

Άλλωστε η απώλεια του τροπαίου πριν από δυο χρόνια, έχει στοιχειώσει και τα όνειρα του αρχηγού της ΑΕΚ. Και θέλει το Σάββατο το βράδυ να πάρει και μια προσωπική ρεβάνς, σηκώνοντας το κύπελλο. Όπως έκανε δυο φορές με την φανέλα του ΠΑΟΚ και μια μ’ αυτή του Ολυμπιακού. Αν μάλιστα το πρώτο είναι πάντα πιο…γλυκό, το… τέταρτο στην σειρά μοιάζει ακόμα γλυκύτερο. Κάτι το οποίο παραδέχεται και ο ίδιος ο Καφές.

Άλλωστε στην ΑΕΚ έχει ζήσει ένα πρωτάθλημα που χάθηκε στα… χαρτιά το 2008 και ένα κύπελλο που χάθηκε μετά από 32 πέναλτι το 2009. Επομένως αυτή η κούπα μοιάζει για τον αρχηγό της ΑΕΚ πολύ πιο ελκυστική, ακόμα και από την πρώτη του που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και από τις δυο επόμενες. Όπως φαίνεται το… τέταρτο θα είναι το πιο γλυκό. Εξάλλου ως ένας εκ των αρχηγών (και μάλιστα ο πρώτος στην σειρά), σε περίπτωση νίκης στον τελικό του Σαββάτου, θα είναι ο πρώτος (ή από τους πρώτους) που θα σηκώσουν την κούπα στον ουρανό του ΟΑΚΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: