Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μήτρογλου: «Θέλω να μείνω»

Μόνο κρυφή δεν την κρατάει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και το έδειχνε και όταν βρισκόταν στον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ακόμη και όταν ήταν στους «κυανέρυθρους» έλεγε «περιμένω να δείξω εδώ την αξία μου και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό.
Ο «πιστολέρο» επέστρεψε πλέον στου Ρέντη και δείχνει ότι δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται μπροστά του. Να μείνει στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά και στην συνέχεια να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα. Από την πρώτη ημέρα έδειξε μεγάλη όρεξη και διάθεση για να αποδείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι πλέον έχει αλλάξει και ότι έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά.

Κάτι που τόνιζε σε συμπαίκτες του και ιθύνοντες των ερυθρόλευκων ο νεαρός επιθετικός,  ο οποίος θα τα δώσει όλα για να μην καταλήξει και πάλι κάπου δανεικός ή πωληθεί σε άλλο σύλλογο. «Δεν επέστρεψα για να φύγω πάλι αλλά για να μείνω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Εγώ θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να παίξω στον Ολυμπιακό» τόνιζε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής ο Κώστας Μήτρογλου σε παίκτες και ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ευκαιρία για ξεκούραση

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν ρεπό το Σάββατο και την Κυριακή και είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιους από αυτούς να «αποδράσουν» από την Αθήνα και για άλλους να κάτσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να. γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Βέβαια, την Δευτέρα αναμένεται να ρίξουν και πάλι πάρα πολλά κιλά. ιδρώτα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σκληρά λες και δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: