Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο μόνος που… ξέρει!!

Πηγή: theplayer.gr

«Στην άκρη περνάει ο… παλιός» συνηθίζει να λέει αλλά αυτό το τεράστιο φωτεινό χαμόγελο που αμέσως καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο του, δεν επιτρέπει σε κανέναν να το… πάρει στραβά. Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Νίκος Γεωργέας είναι πλέον… δεινόσαυρος στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, έχοντας πιάσει διψήφιο αριθμό στα χρόνια της παρουσίας του. Τα μάτια έχουν δει πολλά και έχει ζήσει ακόμα περισσότερα. Είναι όμως και ο μοναδικός που μπορεί να περιγράψει στους συμπαίκτες του, το συναίσθημα της κατάκτησης ενός κυπέλλου. «Όταν θα το πάρουμε, αφήστε να σας δείξω πως σηκώνεται η κούπα. Ξέρω τον τρόπο» λέει και ξαναλέει προκειμένου να υπενθυμίζει σ’ όλους πως είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ, που ήταν και στο ρόστερ της ομάδας στον τελευταίο κερδισμένο τελικό. Πέρασε και από τα χέρια του Γεωργέα το κύπελλο του 2002.

Από τότε έχει δει δυο φορές να χάνεται η ευκαιρία για την κατάκτηση ενός δεύτερου κυπέλλου. Και το 2006 στο Ηράκλειο και το 2009 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το τελευταίο που θέλει τώρα, είναι τριτώσει το… κακό. «Θα διπλώσει το… καλό» επιμένει προαναγγέλλοντας έτσι την κατάκτηση του δεύτερου κυπέλλου του με την φανέλα της ΑΕΚ. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι ο μόνος που θα το πετύχει. Έχει κατακτήσει και ο Δέλλας κύπελλο με την ΑΕΚ. Αλλά στο… μακρινό 2000. Διότι στην κατάκτηση του κυπέλλου του 2002, ο Κολοσσός ήταν ήδη στο καμπιονάτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: