Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένας πρίγκιπας «χωριάτης»!

Ο νιόπαντρος Πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος όχι μόνο ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι και πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FA), είναι ένθερμος υποστηρικτής της Άστον Βίλα.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την κοινή θνητή Κέιτ Μίντλετον. Όπως είναι φυσικό, τα βρετανικά μέσα έχουν «σκαλίσει» όλες τις πτυχές της ζωής του κληρονόμου του θρόνου, ο οποίος σύντομα θα ανακηρυχτεί βασιλιάς της Αγγλίας.
Αν και… γαλαζοαίματος, ο 29χρονος Γουίλιαμ υποστηρίζει την Άστον Βίλα, η οποία έχει το παρατσούκλι «Χωριάτες», που, αν μη τι άλλο, δεν ταιριάζει δίπλα στον τίτλο του πρίγκιπα…
Ο λόγος που ο Γουίλιαμ επέλεξε την Aston Villa για αγαπημένη του ομάδα δεν είναι ξεκάθαρος, ωστόσο πολλοί υποθέτουν ότι η επιλογή έχει να κάνει με τα παιδικά του χρόνια, όταν οι «claret and blue» ήταν στα φόρτε τους.
Όπως και να έχει, ο πρίγκιπας θα μείνει στην ιστορία ως ο Prince «the Villain» William και αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα τo… μαράζι της βασιλομήτορος, αφού έχει εγγονό έναν… χωριάτη!
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Κάρολος δηλώνει πιστός της Λίβερπουλ, ενώ ο αδελφός του Γουίλιαμ, ο Χάρι, εικάζεται ότι υποστηρίζει είτε την Αστον Βίλα, είτε τη Λίβερπουλ, χωρίς, ωστόσο, να έχει αποσαφηνιστεί.
Εν όψει του γάμου της δεκαετίας, η Aston Villa ευχήθηκε στον πρίγκιπα και στην Kate, βάζοντας μικρά παιδιά στο κέντρο του γηπέδου της ομάδας του «Villa Park» να υψώσουν πλακάτ, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Οι «Χωριάτες», εκτός από την καρδιά του πρίγκιπα έχουν κλέψει την καρδιά αρκετών γνωστών ανθρώπων του θεάματος, όπως Tom Hanks, Amy Winehouse, Emma B, Ozzy Osbourne, David Bradley (από το Harry Poter), Mark Williams (από το Harry Poter) και αρκετά μέλη του συγκροτήματος Duran Duran. Το ίδιο ισχύει και για τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: