Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τρίτη «κληρώνει» για Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα

Στις αρχές της εβδομάδας τελειώνει η αγωνία του Αστέρα Τρίπολης και της Λάρισας. Την Τρίτη συνεδριάζει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσει το αίτημα της Σούπερ Λίγκας να αναπληρωθούν από ομάδες που υποβιβάστηκαν για αγωνιστικούς λόγους αυτή ή αυτές που δεν πάρουν άδεια. 

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο απαρτίζεται από έναν συνταξιούχο δικαστικό, έναν εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκας και έναν εκπρόσωπο της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι το αίτημα της διοργανώτριας έχει ήδη έναν ψήφο και αναζητείται ένας ακόμη.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα συζητούνται οι εφέσεις των Ηρακλή, Πανιωνίου, όμως είναι άγνωστο αν οι αποφάσεις θα εκδοθούν αυθημερόν. Επίσης, την ίδια μέρα θα εκδοθούν αποφάσεις για τις ομάδες που ανεβαίνουν αλλά και για αυτές που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Football League. 

Ο ΟΦΗ δεν αναμένεται να πάρει άδεια, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, και αυτό το λένε και στο Ηράκλειο. Δύσκολη είναι και η περίπτωση της Δόξας Δράμας που όμως κάνει αγώνα δρόμου. Πανθρακικός, Βέροια και Τρίκαλα έχουν προβλήματα, τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν, καθώς δεν είναι χρέη σε παίκτες. Ο Διαγόρας δεν παρέστη καν στη συνεδρίαση που εξετάστηκε ο φάκελλός του που σημαίνει ότι δεν ελπίζει. Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός έχουν πλήρεις φακέλλους και φυσικά θα πάρουν άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: