Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σκέψη για «Κατσούρ» στόπερ

Η σειρά των αγώνων στα πλέι οφ δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα η πρεμιέρα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, μιας και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα απουσιών.

Κυρίως στην αμυντική του διάταξη, μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές αυτής της γραμμής, οι τρεις εκ των οποίων βασικοί. Σεντρίκ Καντέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είδαν την κόκκινη κάρτα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ οι Νίκος Σπυρόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οπότε το πιθανότερο είναι ο Φερέιρα να χρησιμοποιήσει στην άμυνα του ένα σχήμα από παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει φέτος όλοι μαζί.

Ο Πορτογάλος έχει στο μυαλό του να περάσει τον Κατσουράνη στην άμυνα δίπλα στον Γιόσου Σαριέγκι, με τον Βύντρα να πηγαίνει για πρώτη φορά επί των ημερών του στην αριστερή πλευρά της άμυνας και τον Μαρίνο να ξεκινά δεξιά, με τον τον Τζόρβα φυσικά να παραμένει κάτω από τα δοκάρια.

Στα χαφ σίγουροι είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνης, ενώ η τρίτη θέση παίζεται ανάμεσα στον Νίνη και τον Σιμάο. Αν ξεκινήσει ο Μοζαμβικανός ο Νίνης θα παραμείνει στην ενδεκάδα αλλά θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ, ενώ αν ο Έλληνας διεθνής παίξει στον άξονα, θα ξεκινήσει δεξιά ο Γκοβού. Αριστερά θα είναι δεδομένα ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

Φυσικά πολλά περισσότερα θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα και στις προπονήσεις, με τον Λουίς Γκαρσία να είναι ένα ακόμα πρόσωπο που έχει πιθανότητες να παίξει από την αρχή μετά την εμφάνιση στο Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: