Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Δύο στα δύο θέλει ο Φέργκιουσον!!

Σίγουρος ότι η ομάδα του είναι ικανή να νικήσει τις Άρσεναλ και Τσέλσι στους δύο προσεχείς αγώνες της Premier League εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Θέλουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στην αγγλική εφημερίδα «The Guardian» και πρόσθεσε: «Για κάποιο λόγο ο κόσμος έχει συμπεράνει ότι αυτή είναι η ευκαιρία της Άρσεναλ να μας νικήσει στην έδρα της και να επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και η ευκαιρία της Τσέλσι για να επικρατήσει στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και να πάρει το πρωτάθλημα».

«Εγώ έχω διαφορετική άποψη η οποία λέει ‘γιατί να μην κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια;’. Με τη φόρμα μας, έχουμε την ευκαιρία να το καταφέρουμε. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια, όμως δεν πρόκειται να είναι εύκολα ούτε για την Άρσεναλ και την Τσέλσι», τόνισε ο Σκωτσέζος προπονητής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς εκτός έδρας κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου και αυτός είναι ο λόγος που ο Φέργκιουσον θεωρεί άδικη την κριτική που δέχεται η ομάδα του για την απόδοσή της μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».

«Δεχτήκαμε αρκετή κριτική για την εκτός έδρας απόδοσή μας. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος με κάποιες εκτός έδρας εμφανίσεις, όμως η απόδοσή μας στο ‘Ολντ Τράφορντ’ υπήρξε εξαιρετική, πρώτης τάξεως», κατέληξε ο προπονητής των «μπέμπηδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: