Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στο πλευρό της Ρεάλ ο Ναδάλ!!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο τένις, Ράφαελ Ναδάλ, δεν έκρυψε  τα «φιλοβασιλικά» του συναισθήματα, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί εις βάρος της Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη Τρίτη.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS», ο διάσημος οπαδός της «βασίλισσας» τόνισε ότι η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή κι ευχήθηκε να δει την αγαπημένη του ομάδα στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

«Η πρόβλεψη για τον δεύτερο ημιτελικό δεν είναι η πιο θετικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όταν χάνεις με σκορ 2-0 στην έδρα σου, είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψεις. Ωστόσο, στον αθλητισμό τα πάντα μπορούν να συμβούν», υπογράμμισε ο Ναδάλ.

Όσον αφορά το… τρίτο «ημίχρονο» της πρώτης αναμέτρησης και την κόντρα που έχει «ξεσπάσει» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, ο 24χρονος τενίστας σχολίασε ότι αμφότερες οι δύο ομάδες πρέπει να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Αυτό που γίνεται δεν είναι καλό για καμία πλευρά, ούτε για τους οπαδούς με την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Το καλύτερο πράγμα είναι να παραμείνουν όλοι ήρεμοι και η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων να παραμείνει μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε ο Ναδάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: