Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σιωπηρή τιμωρία σε Ρονάλντο από Μουρίνιο

Μόνο για λόγους… ξεκούρασης δεν άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτός αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη σημερινή αναμέτρηση με τη Σαραγόσα στο «Μπερναμπέου». Όπως αναφέρουν οι φίλα προσκείμενες στη «βασίλισσα» εφημερίδες «Marca» και «As», ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να τιμωρήσει σιωπηρά τον συμπατριώτη του για τη συμπεριφορά του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπου που ο προπονητής επέλεξε να αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μουρίνιο, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μπορεί χθες να δήλωσε «… μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του, δεν με πειράζει» και να απέδωσε στην κόπωση του παίκτη τον αποκλεισμό του από την αποστολή, αλλά οι καλά γνωρίζοντες μιλούν για «καψώνι» στον Ρονάλντο προς γνώση και συμμόρφωση. Άλλωστε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ έχει λείψει μόνο από τρία ματς πρωταθλήματος (κι αυτά λόγω τραυματισμού) και ο Μουρίνιο τού στερεί τη δυνατότητα να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, καθώς έχει 29 γκολ έναντι 31 του Λιονέλ Μέσι πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πέρα από τις δηλώσεις του 25χρονου άσου, ο Μουρίνιο είναι ενοχλημένος και από την αγωνιστική συμπεριφορά του παίκτη του, καθώς στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν συμμετείχε στο ομαδικό μαρκάρισμα, έδινε εντολές στους συμπαίκτες του να προωθηθούν κι αναλωνόταν σε διαμαρτυρίες κατά του διαιτητή και αποτυχημένες ατομικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: