Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κρατάει Σεσκ ο Βενγκέρ

Ο Αλσατός τεχνικός κατανοεί την απογοήτευση του ηγέτη των «κανονιέρηδων» για την απογοητευτική σεζόν που άφησε την ομάδα για έκτο χρόνο χωρίς τίτλο όμως δεν φοβάται για τη ψυχολογία του παίκτη του:

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν για τον Σεσκ. Πιέστηκε πολύ. Είχε πολλή πίεση για την ηλικία του. Είναι όμως ο αρχηγός και μαζί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που είναι ο δεύτερος αρχηγός έχουν πάρει όλη την ένταση και τις ευθύνες πάνω τους. Έτσι είναι όμως ο Σεσκ. Γεννημένος νικητής. Θέλει πάντα να νικάει και όταν δεν τα καταφέρνει απογοητεύεται».

Έτσι δικαιολογεί και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού μέσου που άφηνε το μέλλον του ανοιχτό: «Είπε κάποια πράγματα πάνω στην απογοήτευσή του όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με μία επιτυχία όλα θα αλλάξουν.

Είναι μερικοί προπονητές που πιστεύουν ότι αν ένας παίκτης θέλει να φύγει τότε το καλύτερο είναι να τον αφήσεις να φύγει, όμως εγώ δε συμφωνώ με αυτό. Τα πράγματα τώρα δεν πάνε καλά όμως ο παίκτης έχει δεθεί και έχει μεγαλώσει με την ομάδα. Μετά από μία επιτυχία θα δεθεί ακόμη περισσότερο μαζί της. Είναι δυνατός χαρακτήρας και δεν τον φοβάμαι. Μετά τη φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: