Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η Ευρώπη στη σέντρα!!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της «γηραιάς» ηπείρου. Το ματς που «κλέβει» την παράσταση στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου γίνεται στο στο «Emirates», με την Άρσεναλ να φιλοξενεί τη Γιουνάιτεντ. 

Στην Premier League , το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «κλέβει» την παράσταση της 35ης αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα ένα μεγάλο ματς θα γίνει στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου.

Στην Primera Division , οι αγώνες συνεχίζονται, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας παρά στην κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα χάσει την «κούπα». Οι «μπλαουγκράνα» αγωνίζονται στην έδρα της Σοσιεδάδ ενώ η Ρεάλ υποδέχεται τη Σαραγόσα στο «Μπερναμπέου», στα σημαντικότερα ματς της 34ης αγωνιστικής.

Στo Campionato , η 35η αγωνιστική ημέρα επιφυλάσσει θεωρητικά εύκολες αποστολές για τους τρεις πρωτοπόρους της Serie A. Η πρωτοπόρος Μίλαν που βρίσκεται μία ανάσα από το Σκουντέτο υποδέχεται την Μπολόνια στο «Σαν Σίρο». Η δεύτερη Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Τσεζένα, ενώ οι τρίτοι «παρτενοπέι» φιλοξενούν στο «Σαν Πάολο» την Τζένοα.

Στην Bundesliga , τους τρεις βαθμούς που θα την  φέρουν σε… εναγκαλισμό με το τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, θα επιδιώξει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νυρεμβέργη.

Στη Γαλλία, εύκολες αποστολές για τις πρωτοπόρους του συναρπαστικού Championnat , περιλαμβάνει η 33η αγωνιστική ημέρα της Ligue 1. Η Μαρσέιγ που πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος υποδέχεται στο «Βελοντρόμ» την Οσέρ και η νίκη θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Το Σάββατο η δεύτερη Λιλ φιλοξενεί την ουραγό Άρλ-Αβινιό.
 
Στην Eredivisie , η μονομαχία Τβέντε , Άγιαξ και Αιντοχόφεν, για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, συνεχίζεται… Η πρωτοπόρος με 68 βαθμούς Τβέντε θα έχει το πλέον εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Βίλεμ, σε μια αναμέτρηση που με «κλειστά» μάτια άπαντες  θα πόνταραν στη… νίκη των γηπεδούχων. Στο Βέλγιο, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Jupiler League  που βρίσκεται στα play-off.

Δεν υπάρχουν σχόλια: