Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο μουσακάς έκανε τη «ζημιά»!

Παραμονή του αγώνα με τον Ηρακλή και η ομάδα του Ολυμπιακού είχε στο δείπνο της μουσακά (!), τον οποίο ευχαριστήθηκε μόνο για λίγο αφού το πρωινό της Παρασκευής ήταν εφιαλτικό.

Το βράδυ της Πέμπτης έφαγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μουσακά. Παίκτες και προπονητικό τιμ πλην των Χαριτωνίδη-Κουζούνη.  Ανήμερα του αγώνα οι δύο τελευταίοι ήταν μια χαρά ενώ η υπόλοιπη ομάδα κλειδωμένη στα δωμάτιά της χρησιμοποιούσε μόνο την τουαλέτα, έπινε κόκα κόλες και "κατάπιναν" χάπια για το στομάχι. Οι «ερυθρόλευκοι» ίδρωναν, φυσούσαν-ξεφυσούσαν και συμπερασματικά ο… μουσακάς πρέπει να πείραξε τους πάντες εκτός των δυο παικτών που δεν τον δοκίμασαν! Τζούριτς-Παπάζογλου-Σωτηρίου δεν ακολούθησαν την πρωινή προπόνηση, ενώ Ανδρεάδης-Ντεσπέιν-Φιλίποφ και που πήγαν στο κλειστό της Μίκρας, έκαναν «άλλου είδους» προπόνηση στα… αποδυτήρια!

Μουσακάς… πριν από ντέρμπι;

Το ερώτημα πάντως είναι πως την… «πάτησε» το προπονητικό τιμ ή τέλος πάντων όποιος επέλεξε για δείπνο ένα τόσο ακατάλληλο φαγητό για επαγγελματική ομάδα παραμονή του αγώνα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι ομάδες πριν από τους αγώνες έχουν μενού πιο… αθλητικό και «στεγνό» προκειμένου να αποφεύγονται τα όποια στομαχικά προβλήματα ή οι τροφικές δηλητηριάσεις. Αφού βέβαια το αποτέλεσμα ήταν θετικό και νικηφόρο και με 3-0 μάλιστα, το πιο πιθανό είναι να την… γιορτάσουν και με μουσακά την (πιθανή) κατάκτηση πρωταθλήματος! Αλλά από ένα τόσο μικρό αλλά σοβαρό περιστατικό καταλαβαίνει κανείς ότι εκτός από τα οικονομικά προβλήματα στα οποία αναφέρονται συνεχώς οι Πειραιώτες, υπάρχουν και τα οργανωτικά και αυτά «πιάνουν» από το… μουσακά, μέχρι την απουσία νομικού στον αθλητικό δικαστή και το… κεκλεισμένων ματς τελικού που καλείται να παίξει ο Κυπελλούχος Ελλάδας τη Δευτέρα.  
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: