Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ένα «αστέρι» για την εστία των «μπλαουγκράνα»!!

Στα «χνάρια» του τερματοφύλακα της Λανούς, Εστεμπάν Αντράντα, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, παρόλο που ο 20χρονος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με την πρώτη ομάδα των Αργεντινών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ole», οι Καταλανοί έχουν βάλει στο… μάτι τον Αντράντα, ο οποίος αυτή τη στιγμή αποτελεί την τρίτη επιλογή μετά τους Μαουρίτσιο Καράντα και Αγκουστίν Μαρτσεζίν.

«Παρόλο που νιώθω πολύ άνετα στη Λανούς, είναι αδύνατο να μην σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα. Δεν το περίμενα καθόλου αυτό, όμως ξέρω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να είμαι σιωπηλός και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο 20χρονος τερματοφύλακας στην «Ole».

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Λανούς, Νικολάς Ρούσο, τονίζοντας ότι προσεχώς αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των «μπλαουγκράνα» προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Αντράντα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και ο νεαρός γκολκίπερ να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ο Αντράντα ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Νοτιοαμερικανικό Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη στις αρχές του 2011 στο Περού, όπου αναδείχτηκε καλύτερες τερματοφύλακας της διοργάνωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: