Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έχασε το στοίχημα της Εθνικής ο Καστίγιο, παλεύει για την ελευθερία του

Σε μια από τις πλέον μεταβατικές περιόδους της ζωής του βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο. Από τη μια προσπαθεί να εξασφαλίσει το αγωνιστικό του μέλλον. Από την άλλη πληροφορήθηκε ότι για μια ακόμη φορά δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές της Εθνικής του Μεξικό, ένα στοίχημα που ήθελε να κερδίσει με τις καλές εμφανίσεις που έκανε (έστω και λίγες) με τη φανέλα του Άρη.

Η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την προεπιλογή των 30 παικτών για την προετοιμασία που θα γίνει ενόψει του "Gold Cup" των ΗΠΑ από 5-25 Ιουνίου και ο Καστίγιο δεν είναι σε αυτή, σε αντίθεση με τα άλλα μεγάλα ονόματα, όπως οι Ερνάντεθ, Μαρκέζ, Ντο Σάντος κ.α.

Την ώρα, λοιπόν, που παραμένει κλειστή η... πόρτα της Εθνικής, ο Καστίγιο θα χτυπήσει την πόρτα της Σαχτάρ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη.

Είναι μια επιθυμία που έχει εκφράσει τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος από την πλευρά του επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία μαζί του στην νέα περίοδο.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Καστίγιο είναι να μείνει ελεύθερος και όχι απλά να δοθεί δανεικός. Δύσκολη αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδελφός του Νέρι, που λειτουργεί και ως εκπρόσωπός του, Αλεξ Καστίγιο, θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα αρχικά στις ΗΠΑ (ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης πήρε τον Καστίγιο μέσω της Σικκάγο Φάιαρ) και μετά στην Ουκρανία ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Το λεπτό σημείο της υπόθεσης είναι αν η Σαχτάρ θα δεχτεί να αφήσει τον Νέρι ελεύθερο χωρίς αντάλλαγμα. Πρόκειται πάντως για ένα πολύπλοκο θέμα, με αρκετά επεισόδια, μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή για όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: