Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Φέτος έγινε το αντίθετο και νικήσαμε»

Χαρούμενος που δεν επιβεβαιώθηκε η προϊστορία και η Γαλλία νίκησε την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Βενσάν Κολέ, ο οποίος τόνισε πως σε αντίθεση με τα προηγούμενα μεταξύ τους ματς, σήμερα οι «τρικολόρ» έχαναν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο τέλος πήραν τη νίκη.
«Φέτος έγινε το αντίθετο και νικήσαμε»
«Χαιρόμαστε που κερδίσαμε και έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία στο προολυμπιακό τουρνουά, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Έχει μεγάλη σημασία για μένα ο τρόπος που κερδίσαμε. Στο παρελθόν είχαμε εμείς το προβάδισμα σε όλο το ματς και στο τέλος κέρδιζε η Ελλάδα. Φέτος έγινε το αντίθετο. Παλέψαμε σε όλο το ματς, δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παίξαμε καλή άμυνα και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έπαιξε πολύ έξυπνα, με ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ. Οι ηγέτες της έπαιξαν πολύ καλά, ο Ζήσης, ο Φώτσης και ο Μπουρούσης. Όμως εμείς ανταποκριθήκαμε καλά, ήμασταν δυνατοί ψυχικά και δεν φοβηθήκαμε με ό,τι έγινε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα».

Όσο για το αν έχει προτίμηση σε αντίπαλο για τον ημιτελικό της Παρασκευής ανάμεσα σε Ρωσία και Σερβία, απάντησε: «Θα παίξουμε με την ομάδα που θα περάσει. Και οι δύο είναι καλές ομάδες, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και στα δύο ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: