Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Ήττα, τρίποντα, ψυχή και εμπειρία" (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Γαλλία και έχασε την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, αφήνοντας μία γλυκόπικρη γεύση από την παρουσία της στη Λιθουανία. Δείτε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα δημοφιλέστερα αθλητικά sites.
"Ήττα, τρίποντα, ψυχή και εμπειρία" (ΦΩΤΟ)
Gazzetta.gr
Είχαν ψυχή όσοι ήταν εκεί!
Η Εθνική ήταν μπροστά για 33' λεπτά αλλά λύγισε στα κρίσιμα τελευταία λεπτά απέναντι στην πλήρη Γαλλία (64-56). Ζωντανή η ελπίδα για Λονδίνο.
Contra.gr
Ήττα μετ' επαίνων
Η Ελλάδα διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα επί της Γαλλίας, αλλά ο Πάρκερ και οι χαμένες βολές στο τέλος έκριναν τον προημιτελικό (64-56). Τώρα με τον ηττημένο του Σερβία-Ρωσία για το προολυμπιακό.
Sport-fm.gr
Εμπειρία μου, αμαρτία μου...
Η Ελλάδα έφτασε μία… ανάσα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας αλλά πληρώνοντας την έλλειψη εμπειρίας της τελικά ηττήθηκε με σκορ 64-56 από την Γαλλία. Ακόμα και έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζούρου παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση του βασικού της στόχου που ήταν εξ’ αρχής μία θέση στην πρώτη εξάδα που δίνει εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά. Επόμενος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (Παρασκευή, 15:00) o ηττημένος του Ρωσία-Σερβία.
Sentragoal.gr
Αχ αυτά τα τρίποντα!
Η Εθνική μας ήταν και πάλι άστοχη έξω από τα 6.75μ. και γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία (64-56) στον προημιτελικό. Στόχος η είσοδος στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: