Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Βγενόπουλος προσβάλει την νοημοσύνη μου!!

"Στην ηλικία που έχω φτάσει όμως, όταν μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη κάπου αρχίζω και νευριάζω", σχολιάζει ο Κώστας Καίσαρης για τις κινήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο Βγενόπουλος προσβάλει την νοημοσύνη μου
Πράγματι. Κάποιες φορές μέχρι και τα σίδερα λυγίζουν. Οπως λύγισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο άνθρωπος που έπαιζε στα δάχτυλα την μετοχή του ΟΤΕ λες και ήταν πεντόβολα. Ο άνθρωπος που αγόρασε την Ολυμπιακή. Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω σαν επιχειρηματίας, να έχει σαν άνθρωπος, σαν φίλαθλος και σαν οπαδός του Παναθηναϊκού τις ευαισθησίες του.
Μην σας ξεγελά το πούρο σε μήκος Μάκη Ψωμιάδη και το ειρωνικό ύφος όταν αναφέρεται στους αντιπάλους. Στο βάθος, στο πολύ βάθος, ο Ανδρέας είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ενας ρομαντικό Παναθηναϊκός, που στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα της καρδιάς του, θέλησε για μία ακόμη φορά- πέρα από τα λεφτά του- και τα στήθια του μπροστά.
"Κουράστηκε και πληγώθηκε"
Και ποιο ήταν- για μία ακόμη φορά- το ευχαριστώ; Ο πόλεμος λάσπης. Οι ύβρεις, οι ειρωνείες, οι συκοφαντίες. Τον ανήθικο πόλεμο από τον Κώστα Γκόντζο μπόρεσε να τον αντέξει. Τον Ρασπούτιν, Θόδωρο Ζαρμακούπη, μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Οταν βάλλεται όμως ταυτόχρονα από Μεγκα και Σταρ, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο πόλεμος είναι άνισος. Ειδικότερα όταν δεν βγαίνει στον αέρα το δελτίο ειδήσεων των 8 του Αλτερ. Να τον φιλοξενούσε ο αδέκαστος Νίκος Χατζηνικολάου, για να εκφράσει τις απόψεις του.
Είναι παραπάνω από εμφανές ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος κουράστηκε. Πληγώθηκε. Μαθημένος τόσα χρόνια στο φερ-πλέι του επιχειρηματικού κόσμου, δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ψευτιά και την υποκρισία του ποδοσφαιρικού παραγοντισμού. Δεν είναι ότι το μετάνιωσε. Δεν είναι ότι έκανε ατομικό ρεκόρ όπως λένε οι εχθροί του. Οτι στο μπαίνω-βγαίνω στον Παναθηναϊκό, άλλαξε γνώμη και απόφαση από Δευτέρα μεσημέρι σε Τετάρτη πρωί. Σε λιγότερο από 48 ώρες. Δεν είναι έτσι. Αλλωστε αυτοί που ξέρουν να τον ερμηνεύουν είναι κατηγορηματικοί: "Δεν φεύγει ο Ανδρέας. Τελεσίγραφο έστειλε στον Τζίγγερ να κάτσει φρόνιμα".
"Δεν με ψήνει..."
Δυο φορές το τελευταίο διάστημα, είχα γράψει ότι δεν έχω κανένα λόγο και κανένα συμφέρον να πάρω θέση στη κόντρα Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη. Το τι λέει ο ένας για τον άλλον με αφήνουν αδιάφορο. Στην ηλικία που έχω φτάσει όμως, όταν μου προσβάλλουν τη νοημοσύνη, κάπου αρχίζω και νευριάζω. Αν όλα αυτά που υποστηρίζει ο Βγενόπουλος τα έγραφε και τα έστελνε σε επιστολή στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, σε ότι έχει να κάνει με την πάρτη μου, θα χτύπαγα το χέρι στο τραπέζι και θα έλεγα "ντούκου".
Από την στιγμή όμως που πρόκειται για δημόσια δήλωση τίθεται και στη βάσανο της κριτικής. Σε ότι αφορά λοιπόν την πάρτη μου, ο Βγενόπουλος δεν με ψήνει. Επιχειρηματίες του βεληνεκούς και των δραστηριοτήτων του έχουν σιδερένιο στομάχι. Δεν είναι της σχολής Καλογραιών να κοκκινίζουν και να μην αντέχουν τις αναίτιες προσβολές. Εχοντας λοιπόν την απαίτηση να τον πιστέψω, προσβάλει την νοημοσύνη μου.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: