Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συναγερμός...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον συναγερμό που έχει σημάνει σε όλες τις ομάδες της Λίγκας μετά τον υποβιβασμό Βόλου και Καβάλας.
Συναγερμός...
Ο οριστικός υποβιβασμός του Βόλου και της Καβάλας σήμανε συναγερμό σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Λίγκας. Ο λόγος είναι απλός. Περίπου 50 παίκτες (από τους οποίους οι 9-10 πρώτης γραμμής) είναι από σήμερα το μεσημέρι αυτοδικαίως ελεύθεροι και περιμένουν την τελευταία λεπτομέρεια για να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ποια είναι αυτή η λεπτομέρεια; Η ΕΠΟ να ορίσει ένα χρονικό διάστημα εγγραφής των παικτών αυτών σε άλλες ομάδες δίνοντας στην ουσία μία άτυπη παράταση των μεταγραφών μόνο για αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες με εξαίρεση 2-3 (όπως ο Σανκαρέ, ο Ντολεζάι κ.α.) που έχουν καταθέσει προσφυγή εντός του δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου και επομένως αν εφαρμοστεί το δίκαιο της ΟΥΕΦΑ (το αν το βάζω γιατί στην Ελλάδα ζούμε) τότε οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν δικαίωμα εγγραφής σε όποια ομάδα θέλουν αφού ως ημέρα ελευθερίας λογίζεται η μέρα που κατέθεσαν την προσφυγή.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: