Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Θέλουν, δεν θέλουν θα μας ξαναβρούν μπροστά τους"

Πανέτοιμη να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα είναι η ΑΕΛ, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook!
"Θέλουν, δεν θέλουν θα μας ξαναβρούν μπροστά τους"
Οι άνθρωποι της ομάδας του κάμπου τονίζουν μέσω του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης πως έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα και προσθέτουν πως «αν δεν μας θέλουν, είναι σίγουρο ότι θα μας ξαναβρούν μπροστά τους...».
Οι «βυσσινί», εφόσον ο Αστέρας Τρίπολης αντικατέστησε τον Ηρακλή και η Καλλιθέα την Ηλιούπολη, έχουν το δικαίωμα να επικαλεστούν το δεδικασμένο και να απαιτήσουν να αντικαταστήσουν αυτοί, μαζί με τον Πανσερραϊκό, τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.
Η ανάρτηση: «Η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία. Το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης αντικατέστησε τον Ηρακλή και η Καλλιθέα την Ηλιούπολη, μας δίνει το δικαίωμα να επικαλούμαστε το δεδικασμένο και να απαιτούμε να αντικαταστήσουμε εμείς και ο Πανσερραϊκός τις ομάδες που αποβλήθηκαν. Κι αν δεν μας θέλουν, είναι σίγουρο ότι θα μας ξαναβρούν μπροστά τους...» 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: