Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εφτάψυχος»

Την χείριστη αντιμετώπιση από την ΕΕΑ είχε η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ κ. Χαρμάνη,ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα δέχεται λυσσαλέο πόλεμο από την Κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν τέλειωσε...
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εφτάψυχος»
Ο κος Χαρμάνης δήλωσε αναλυτικά στον SportFm Βόλου:
«Σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση δεν θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Σούπερ Λίγκα. Η μάχη που χάσαμε ήταν σε επίπεδο πολιτικό. Αύριο έχουμε άλλη μάχη. Τους προειδοποιήσαμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εφτάψυχος.
Είμαστε σε έναν λυσσαλέο πόλεμο. Μας αντιμετώπισαν κι εγώ δεν ξέρω πως,μια επιτροπή που ο πρόεδρος φορούσε μακό κοντομάνικο και ο άλλος καθάριζε μπροστά μας τα νύχια του. Μας αντιμετώπισαν σαν τους χειρότερους κακοποιούς.
Ο Ολυμπιακός θα το βρει το δίκαιο του. Αύριο το πρωί θα είμαστε στο Εφετείο. Η αιτιολογία απόρριψης θα βγει εντός των προσεχών ημερών. Σήμερα δεν ξέρουν γιατί μας απέρριψαν. Μέσα του στην ψυχή του και στην συνείδησή του ένας δικαστής ξέρει τι επιδικάζει και θα έπρεπε να μας πει γιατί μας απορρίπτουν τον φάκελο.
Έκαναν διαδικασία με παράσταση δικηγόρων. Αυτό σημαίνει πως εξέτασαν τον φάκελο. Όταν μπήκαμε στην επιτροπή ήταν απόλυτα ενημερωμένοι για τα νέα στοιχεία. Πολεμάμε με τα θηρία. Πολεμάμε με την κυβέρνηση. Μπορούσανε σήμερα να δώσουν μια χρυσή τομή. Η ΕΠΟ και η Λίγκα έπρεπε να δώσει μια λύση. Αλλά δεν θέλησαν. Είμαστε εκεί που βρισκόμασταν χθες. Δεν χάθηκε τίποτα.
Στα δικαστήρια δεν έχουμε χάσει μια μάχη. Στις επιτροπές του Υπουργείου Πολιτισμού χάνουμε. Αλλά αυτοί οι κύριοι ας μην μας πουλάνε παραμύθια επιστημοσύνης. Επιφυλάσσομαι να σας απαντήσω περαιτέρω μέχρι να δω το σκεπτικό της απόφασης. Στόχος τους είναι να εξουθενώσουν τον Βόλο. Μια ειρηνική διαμαρτυρία δεν βλάπτει αλλά να είναι πάνω από όλα ειρηνική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: