Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

"Σταματήστε να θίγετε τον ΟΦΗ!"

Έξαλλος εμφανίσθηκε ο Νίκος Μαχλάς σχετικά με το θέμα των προσφυγών! Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου απαίτησε να σταματήσουν την "λασπολογία" ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν φορώντας τη φανέλα της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους πολύ σύντομα...
"Σταματήστε να θίγετε τον ΟΦΗ!"
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Μαχλά στην ιστοσελίδα της ομάδας:
«Επειδή το τελευταίο διάστημα με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα θέλω να τοποθετηθώ σε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Παίκτες που πέρασαν από τον ΟΦΗ τον τίμησαν και τους τιμήσαμε. Στόχος και σκοπός της ομάδας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και μια καλή ομάδα. Έχουμε βάλει ένα τριετές πλάνο για την εξυγίανση της ομάδας και δίνουμε μεγάλο αγώνα για να το υλοποιήσουμε. Πολύ γρήγορα θα δείτε ότι και τα θέματα των προσφυγών θα ανήκουν στο παρελθόν.
Δεν δέχομαι τέτοια κριτική από παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και την έχουν τιμήσει και τους έχουμε τιμήσει. Προσωπικά ποτέ δεν έθιξα κανέναν και δεν θέλω να το κάνουν ούτε αυτοί. Θέλω να σταματήσει αυτή η αρνητική ενέργεια ότι ο ΟΦΗ χρωστάει παντού. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι λυμένα όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο προσφυγές αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά της διοίκησης και αυτή θα πρέπει να βγει προς τα έξω.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα ποδοσφαιριστή όμως να ξέρετε ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Δεν είναι εύκολο να λύνονται όλα τα προβλήματα τόσο γρήγορα. Φυσικά και θα δοθούν τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα μας, αλλά δεν δέχομαι από κανένα να θίγει τον ΟΦΗ, εμένα και τον προπονητή. Δεν θα αφήσω κανένα να ισοπεδώσει τον ΟΦΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: